*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Empresa


Fruit de l'associació de dues persones molt vinculades al món del piano i l'espectacle, en Xavier Clascà i en Pep López, i recolzats per un equip humà molt competent, Pianoconcert ofereix els serveis de lloguer de pianos per a concerts des de l'any 1998, aconseguint, gràcies a uns criteris professionals, rigorosos i amb molta dedicació vocacional, ser dipositaris de la confiança de cada vegada més esdeveniments musicals de prestigi arreu del territori Català.

Aquesta filosofia, ha permès a Pianoconcert arribar a posicionar-se com empresa líder en el subministrament de pianos per esdeveniments a les comarques catalanes, oferint en aquests moments el lloguer de pianos per més de 500 concerts anuals.T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook