*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Equip humà


A l'oficina de pianoconcert.es es troben les persones que orienten al client en el moment de sol·licitar un servei, donant tots els detalls perquè sigui ràpid i fàcil decidir el tipus i model de piano que es necessita per a cada esdeveniment.
 
L'equip de tècnics transportistes de pianoconcert.es, vetlla pel correcte transport dels pianos, cuidant les instal·lacions on s'ofereixen els concerts, decidint el millor accés, i utilitzant el material necessari.
 
La figura del tècnic afinador, és imprescindible per a una activitat com la de pianoconcert.es. Els tècnics afinadors de pianoconcert.es que es desplacen fins al lloc del concert, són professionals amb molts anys d'experiència, i en formació contínua, que disposen i utilitzen tots els coneixements i noves tecnologies per aconseguir un treball impecable de mecànica i afinació.


T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook