*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Mitjans tècnics


Per a garantir un òptim servei de lloguer de pianos, pianoconcert.es disposa de fundes protectores fabricades especialment per als pianos, carpes per serveis realitzats a l'exterior, furgonetes adaptades per al transport, pianoplan per al moviment des de la furgoneta fins a l'escenari o el lloc on s'hagi de situar el piano (incloses escales) i rampes d'alumini homologades per a accedir als escenaris entre d'altres.
Naturalment, també comptem amb eines d'afinació per tal que els pianos estiguin perfectament afinats i mecànicament impecables, garantint les òptimes condicions i obtenir el màxim lluïment de l'esdeveniment: el nostre principal objectiu.T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook