*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Kawai EX


Descripció:

Considerat cada cop més un dels millors pianos de cua del món. De fabricació artesanal combinant mètodes d'origen (meticuloses tècniques manuals artesanes del piano) i eines pel disseny més sofisticades del moment, cada EX Concert Piano es concebut com un següent pas a l'evolucionat art del piano. L'escassetat de materials utilitzats i la incessant atenció dedicada a cada EX Concert Piano, fa d'aquest instrument un piano únic. Amb un tò trascendent i una pulsació incomparable.

Mides:

Longitud: 276 cm
Ample: 158 cm
Alçada: 102 cm
Pes: 500 kg

 

+ INFO*

Sol·licitar pressupost

Comanda

Kawai EXT'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook