*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Piano Steinway & Sons D-274


Descripció:

El piano de cua de concert D-274 està present en més del 95% dels grans escenaris del món, on fascina al públic amb el seu excelent so. Aquest model constituteix la simbiosi perfecta entre la cura pel treball artesanal, l'inconfundible volum sonor i un mode d'execució únic que el gremi internacional de pianistes sap apreciar.

Un piano de cua Steinway compta amb més de 12.000 peces. Cap Steinway és igual a un altre. Això resideix, en una part, en el treball artesanal i en l'us dels milllors materials i, per un altre, en el treball entonador, que proporciona a cada instrument el seu particular caràcter sonor.

Mides:

Longitud: 274 cm
Ample: 156 cm
Altura: 102 cm
Pes: 500 kg

 

+ INFO

Sol·licitar pressupost

Comanda

Steinway & Sons D-274T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook