*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Kawai CS8


Característiques:

Compagina el concepte del piano acústic, amb l'últim mecanisme: Grand Feel II amb tecles i pivot de balanceig de la tecla més llargs, lector de tecla amb triple sensor per optimitzar la resposta i donar la possibilitat de tocar des del mateix punt de doble escapament . Tot això resulta en el millor mecanisme per recrear amb exactitud la pulsació excepcional dels pianos de cua de més alt nivell.
Cadascuna de les 88 tecles, de fusta, permeten la major absorció de l'energia del moviment, i canalitzen el so de l'instrument a través del clic del músic. La seva superfície Ivory i Ebony touch absorbeix la humitat o la suor assegurant un total control durant qualsevol interpretació.


Amb la simplicitat d'un piano digital amb un discret panell de control integrat en la part esquerra del teclat, amb pantalla LCD ens possibilita innombrables funcions: 60 sons, polifonia de 256 notes, reverb, mode split i dual, enregistrament de 10 obres (2 pistes, 90000 notes) funció lliçó, donem, concert magic, MIDI in / out, lectura i gravació amb USB (WAV, MP3) etc ... i sense oblidar-nos d'una aplicació IPad que permet la utilització de l'opció "Tècnic virtual".
L'elegància atemporal del seu moble en acabat banús polit compaginada amb les últimes tecnologies pel que fa a so i teclat que ofereixen una experiència excepcionalment realista.

Mides:

Longitud: 476 mm
Amplada: 1447 mm
Alçada: 956 mm
Pes: 85 kg

+ INFO

Sol·licitar pressupost

ComandaT'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook