*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Lloguer de Pianos de Concert S.L. domiciliada a Era de L'Esquerra, 10, 08242 de Manresa (Barcelona), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Lloguer de Pianos de Concert S.L. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Piano Yamaha C7


Descripció:

El piano de major tamany de la sèrie C es distingeix a més per combinar-se en ell la sutilesa i el respecte a la essència del piano. Proporciona una suau ressonància i una riquesa tonal que inspiraran a l'artista i omplirà per complet la sala. Acabat en negre polit.

Mides:
Longitud: 227cm
Amplada: 155cm
Alçada: 102cm
Pes: 409kg

 

+ INFO

Sol·licitar pressupost

Comanda

Yamaha C7T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook